MEF Üniversitesi davetiye mailiyle Coursera'ya nasıl kaydolabilirsiniz?

Bu makalede, MEF Üniversitesi'nin Coursera davet bağlantısını kullanarak kaydolma süreci açıklanmaktadır. Lütfen Coursera hesabınızın durumuna göre ilgili bölüme bakın.

Coursera Hesabınız yoksa;

1. Lütfen MEF Üniversitesi'nden Coursera'ya davetinizle ilgili gönderilen e-postayı açın ve "Join Now"ı tıklayın
  2. "Şimdi Katıl" düğmesini tıkladıktan sonra, Davetinizle ilgili bilgileri içeren Coursera'nın web sayfasına yönlendirileceksiniz. Sayfanın üst kısmında bulunan "Join for Free" düğmesini tıklayın.
  3. Coursera hesabınız yoksa, lütfen açılış sayfasında "I'm a new Coursera User"ı seçin
  4. Sayfa sizden bir şifre oluşturmanızı isteyecektir. Şifrenizi oluşturun ve "Continue" ı tıklayın
  5. Önceki adımları başarıyla tamamladıysanız, MEF Üniversitesi Coursera ana sayfasına yönlendirilirsiniz. Artık yeni kurslara kaydolabilirsiniz.

MEF Üniversitesi E-Posta Adresinizle Zaten bir Coursera Hesabınız Varsa;

1. MEF University + Coursera'dan bir davetiye aldıysanız; Coursera.org'a gidin ve "Login" i tıklayın. Giriş yapmak için mevcut Coursera kimlik bilgilerinizi kullanın.
  2. Açılış sayfasında, MEF Üniversitesi'ndeki Coursera Learning Program'a davet edildiğinizi belirten bir pop-up göreceksiniz. Lütfen "Join Program"a tıklayın.
  3. Önceki adımları başarıyla tamamladıysanız, artık Coursera'daki yeni kurslara kaydolabilirsiniz.